Psychotherapie

‘Pas als je loslaat wat niet bij je past,
schep je ruimte voor jezelf.’

Wanneer zet je de stap naar psychotherapie?
Dat is een vraag waar alleen jij zelf het antwoord op kan geven. Soms kan de stap zetten al een hele opluchting betekenen.

Ik ben bereid om samen met jou op pad te gaan, om te verdwalen en om te kijken waar we uitkomen. Ik pas me aan aan jouw ritme. Ik ga in op jouw vragen en bekommernissen.
Ik geef je de ruimte om je eigen grenzen aan te geven en misschien ook te verleggen.

Psychotherapie gaat verder dan praten. Het gaat over de puzzel van jezelf opnieuw leggen en soms kan dit alleen maar als alle stukjes op de grond zijn gevallen.
Ik zal je volgen in je creativiteit. Zo kunnen we ook beeldend, verbeeldend of uitbeeldend te werk gaan. Ik heb een koffer vol met ervaringen, vragen, mogelijkheden en leegtes. Samen zoeken we uit wat er nodig is.

Ik zal altijd jouw wensen en privacy respecteren. Wil je alleen in therapie komen of beslissen we samen om er iemand van familie of vrienden bij te halen? Alles kan.
Ik werk vanuit een cliëntgerichte-experiëntiële basis*.

Ik ontvang je graag als je ouder bent dan 18 jaar. Verder stel ik geen voorwaarden.

naamloos                     hole                       holebi

Voor een sessie van 1 uur betaal je €70. Als koppel betaal je €100 voor 1,5 uur.

Verschillende mutualiteiten betalen psychotherapie deels terug. Ik raad je aan om te informeren bij je eigen mutualiteit of deze link te bekijken.

*Postgraduaat psychotherapie in de interactionele vormgeving: integratieve psychotherapie en counseling met een cliëntgerichte – experiëntiële basis.
Gevolgd aan de Educatieve Academie te Berchem.

*Integratieve Koppeltherapie.
Gevolgd aan de Educatieve Academie te Berchem.

*Daarnaast studeerde ik Orthopedagogiek.
Afgestudeerd aan de UGent in 2006