Over mij

Welkom op mijn site!

foto_ruimte

Mijn naam is Veronique Bruynseels.
Mijn studentenjaren heb ik doorgebracht in Gent en daar vond ik de liefde van mijn leven, waarmee ik nu drie kindjes deel.

Aan de Ugent studeerde ik af in de Pedagogische Wetenschappen, optie Orthopedagogiek en behaalde ik mijn Academische Initiële Lerarenopleiding.

Mijn loopbaan en ervaringen volgden het pad van mijn leven. Ik nam de uitdagingen die op mijn pad kwamen, met beide handen aan. Zo werkte ik een hele tijd in de toenmalige bijzondere jeugdzorg, deed ik gezinsbegeleidingen en gaf ik vormingen. Langzaamaan slingerde mijn pad verder naar het onderwijs. Gedurende een 6-tal jaar gaf ik les aan de Artevelde Hogeschool in de lerarenopleiding. In tussentijd kleurden buitenlandse woon- en werkervaringen mijn wereldbeeld. Gaandeweg vond ik ook de weg naar de psychotherapie* en engageerde ik me enkele jaren als vrijwilliger bij TeJo (Therapeuten voor Jongeren).

Sinds 2017 heb ik op een kruispunt gekozen om als zelfstandige psychotherapie te geven. Dit doe ik in een groepspraktijk zodat overleg en contact steeds mogelijk is.

Ik volg regelmatig bijscholingen en engageer me in verschillende intervisie- en supervisiegroepen.

Genoeg over mij. Laten we samen op weg gaan en verdwalen.

Klik zeker door naar contact zodat onze wegen elkaar kunnen kruisen!

*Postgraduaat psychotherapie in de interactionele vormgeving: integratieve psychotherapie en counseling met een cliëntgerichte – experiëntiële basis.
Gevolgd aan de Educatieve Academie te Berchem.

*Daarnaast ben ik Orthopedagoge (afgestudeerd aan de UGent in 2006)