Contact

Wil je graag een afspraak maken?

Voel je vrij om te mailen naar psychotherapie.gent@gmail.com. Je zal binnen de 48u een antwoord krijgen.

Ruimte Groenevallei
Maandag08u00 – 13u00
Ruimte Lokeren
Dinsdag9u00 – 16u00
Ruimte Citadel
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
08u30 – 11u00
08u30 – 13u00
13u00 – 17u30
Gesprekken via Whereby (beveiligd online platform) zijn mogelijk.

PRAKTIJK RUIMTE

Ruimte GroenevalleiRuimte Citadel Ruimte Lokeren
Nieuwewandeling 64
9000 Gent
Charles de Kerchovelaan 17
9000 Gent
Begijnhofstraat 3
9160 Lokeren
Kaart Ruimte GroenevalleiKaart Ruimte CitadelKaart Ruimte Lokeren

Ruimte Groenevallei

Ruimte Groenevallei bevindt zich op het gelijkvloers van een appartementsgebouw op de WATT-site. In dit duurzaam ontworpen pand hebben we twee gezellig ingerichte praktijkruimtes. Bij bezoek bel je aan bij Ruimte en neem je plaats in de wachtzaal. Ruimte Groenevallei ligt over het Groenevalleipark, waar je normaal gezien makkelijk parkeerplaats vindt. Op 50 meter vind je een ondergrondse parkeergarage, een bushalte die het station en het centrum bedient en de fietsas Coupure.

Ruimte Citadel

Ruimte Citadel bevindt zich op het gelijkvloers van een statig oud herenhuis. In dit gebouw hebben we zes gezellig ingerichte praktijkruimtes. Ruimte Citadel ligt over het Citadelpark, waar je normaal gezien makkelijk parkeerplaats vindt. Bij bezoek bel je aan bij Ruimte en neem je plaats in de wachtzaal op het gelijkvloers of in de grote binnentuin. De praktijk bevindt zich dichtbij de oprit van de E17 en E40 en op wandelafstand van het centrum en het Sint-Pietersstation. Op 50 meter vind je een tramhalte die het station en het centrum bedient (lijn 1)

Ruimte Lokeren

Ruimte Lokeren bevindt zich op het gelijkvloers van een appartementsgebouw in het hart van de stad. In deze ruimte praktijk hebben we twee gezellig ingerichte praktijkruimtes. Bij bezoek bel je aan bij Ruimte, ga je door de gemeenschappelijke deur en neem je daarna de eerste deur rechts. Neem plaats in de wachtzaal.
De praktijk bevindt zich dichtbij de oprit van de E17 en op wandelafstand van het station. Je vindt gratis parkeerplaats op de parking Grote Kaai (5 min wandelen) of betalend op het Kerkplein (2minuten wandelen). Gelieve je fiets in het fietsenrek aan het Kerkplein te parkeren.

%d bloggers liken dit: